Automatski uređaj za zatvaranje ladica SINGLE DIE-SET pogodan za zanatsku i industrijsku proizvodnju.

Idealan za aplikacije vakuumskog kožnog pakiranja na ravnim kartonima, ReePro ima ugrađenu stanicu za predgrijanje, aktivni uređaj za zatezanje filma i poseban sustav za brzo vakuumiranje. Ovaj je stroj također prikladan za pakiranje svježe ili smrznute hrane i gotovih jela u prethodno oblikovane ladice od bilo kojeg materijala; za brtvljenje okoline, modificiranu atmosferu (MAP) ili vakuumsku kožu (VSP).

Ulazni transporter s jednom ili više traka. Transport pladnja pomoću gurajućih šipki vođenih s obje strane motornim lancima. Kretanje korak po korak s kontroliranom brzinom za prilagodbu bilo kojoj vrsti ladice, specifičnom proizvodu ili proizvodnom okruženju.

Električno kretanje donje vakuumske komore u kombinaciji s pneumatskim brtvljenjem i rezanjem u gornjem dijelu za najučinkovitiji i najpouzdaniji izlaz pakiranja s najnižim troškovima održavanja na tržištu.

Robusni okvir i struktura od nehrđajućeg čelika za visoku izdržljivost stroja i idealne higijenske uvjete. Ukupna ocjena IP 65.

ReePRO troši vrlo malo komprimiranog zraka čime štedi vaš novac u potrošnji energije i općem održavanju; a time i povećanje povrata ulaganja.