REEPACK je jedan od vodećih proizvođača poluautomatskih strojeva za zavarivanje ladica. Naš cilj je ispuniti zahtjeve kupaca u pogledu kvalitete pladnja i proizvoda za punjenje.
Stroj je savršen za manje i srednje operacije. također je prikladan za veće tvrtke koje provode tržišna ispitivanja za nove proizvode.
Predlažemo više od 12 modela, kao samostalan stroj. Širok izbor poluautomatskih strojeva za toplinsko zavarivanje koji nude protok od 2 do 24 pakiranja u minuti. Svi strojevi u našem asortimanu dostupni su za čvrsto brtvljenje, modificiranu atmosferu (MAP) i pakete vakuumske kože (VSP).

Paketi se izrađuju brtvljenjem gornjeg filma i prethodno oblikovane ladice zajedno u posebnoj matrici za brtvljenje. Različite vrste materijala mogu se koristiti za različite svrhe kao što su PP, PE, PS, C-PET, A-PET, EPP, EPET, karton, aluminij itd... Brza promjena seta kalupa za različite vrste oblika ladica omogućuje visoku fleksibilnost.
Svi strojevi su izrađeni od nehrđajućeg čelika što se tiče okvira i mehaničkih komponenti, alatni uređaj je obično izrađen od aluminija radi lakšeg uklanjanja, automatsko odmotavanje filma kao i automatsko premotavanje starog filma upotpunjuju stroj. Konačno, HMI kontroler jednostavan za korištenje upravlja grijanjem, brtvljenjem i funkcijama ispiranja vakuumskog plina kada je potrebno.

Većina REEPACK poluautomatskih strojeva radi samo s električnim izvorom (Eco-line) isključujući bilo kakvu pneumatsku podršku. Električni pogon je idealan sustav u kojem su mobilnost, servisiranje i ušteda energije glavni prioritet.