ReeFlow 50 i Reeflow 100 su rotirajući strojevi za vodoravno protočno omatanje s tri strane tvrtke Reepack. Dostupan s držačem role filma koji se odmotava s gornje ili s donje strane, u ravnoj i širokoj verziji.


Jednostavan za korištenje, ReeFlow je dizajniran za poboljšanje rada i olakšavanje rada operatera i održavanja.
Precizan i fleksibilan, napravljen za rukovanje najrazličitijim proizvodima i materijalima za omatanje i skraćivanje vremena promjene.

Higijenski strojevi, u potpunosti izrađeni od nehrđajućeg čelika s najvišim standardima kvalitete konstrukcije, ReeFlow je oblikovan za jednostavno čišćenje i dezinfekciju.

Programabilna logička kontrola (PLC) sinkronizira sve pokrete s ulazne transportne trake, odmatanja folije, uređaja za brtvljenje i izlazne transportne trake proizvoda.
Opremljen velikim sučeljem zaslona osjetljivog na dodir u boji, omogućuje postavljanje svakog pojedinačnog parametra i spremanje do 50 različitih personaliziranih programa. Softver je zaštićen s četiri razine pristupa, svaka s lozinkom.

Ručno utovareni ili integrirani u potpuno automatsku liniju za pakiranje, Reepack Reeflow 50 i 100 strojevi našim kupcima pružaju operativne troškove najbolje klase.