ReeFlow 200 je horizontalni omotač za svježu hranu u modificiranoj atmosferi (MAP) koji nudi visok kapacitet proizvodnje.
Stroj je opremljen najnovijom generacijom Long Dwell glave za brtvljenje koju pokreće jedan motor bez četkica. Ova tehnologija pruža fleksibilnost i jamči kvalitetno hermetičko brtvljenje, dostupno s držačem filma koji se odmotava s gornje i donje strane, postoji u standardnoj i široj verziji.


Konstrukcija je u potpunosti od nehrđajućeg čelika i na konzolnom okviru. Visoki stupanj zaštite u kombinaciji s dizajnom napravljenim za lako rastavljanje svih dijelova radi dezinfekcije čini Reeflow 200 idealnim protočnim omotom za industriju mesa, sira i svježe hrane.

Prilagođen korisniku, osmišljen kako bi poboljšao rad i olakšao rad operatera i održavanja, smanjio TCO instalacije (ukupni trošak vlasništva) i povećao povrat vaše investicije smanjenjem troškova održavanja, kao i optimiziranjem vremena promjene i dezinfekcije.

Precizan i fleksibilan, napravljen za rukovanje najrazličitijim proizvodima i materijalima za omatanje. Programabilna logička kontrola (PLC) sinkronizira sve pokrete s transportne trake za punjenje, odmatanje filma i uređaje za zatvaranje.
Opremljen velikim sučeljem zaslona osjetljivog na dodir na ruci poluge za postavljanje svakog pojedinačnog parametra i spremanje do 100 različitih personaliziranih programa. Softver je zaštićen s četiri razine pristupa, svaka s lozinkom.

Ručno punjeni ili integrirani u potpuno automatiziranu liniju za pakiranje, Reepack Reeflow 200 strojevi našim kupcima pružaju operativne troškove najbolje klase.