ReeMaster 1000 IN-LINE stroj za visoke performanse.

Stroj prikladan sa širim kalupom od RMR800 tako da može obraditi velike proizvode i velike serije.
Umetnute ladice s jednom ili dvije staze mogu se konfigurirati, a sustav pozicioniranja TPS (Patentirani Reepack) omogućuje pakiranje do 6 ladica u dvije linije.
Matrica se puni i istovaruje ladicama s automatskim prijenosom pomoću odgovarajućih hvataljki koje zaključavaju ladice. Kretanje hvataljki je precizno definirano u HMI-u i zahvaljujući servo motornom pogonu osigurava siguran prijenos napunjenih posuda. Naposljetku, dvostruke trake za automatsko pražnjenje s različitom brzinom omogućuju izlaz iz ladice u jednoj liniji, pogodno za označavanje i vaganje.
Širok raspon opreme koja se može dodati opcijama omogućuje jednostavnu integraciju RMR 1000 u liniju za preradu hrane. IN-LINE dizajn omogućuje pristup od 360° svim komponentama stroja i alatima, omogućujući jednostavno održavanje i čišćenje. Konstrukcija za pranje od nehrđajućeg čelika pruža najvišu razinu dezinfekcije.

Dostupan za pakete M.A.P i Vacuum Skin s prethodno oblikovanim ladicama gotovo bilo koje veličine, kvalitete ili oblika.