ReeMaster 600 IN-LINE stroj za visoke performanse.

Stroj prikladan sa širim kalupom od RMR400 tako da može obraditi srednje i velike serije. Intuitivni HMI kontroler zaslona osjetljivog na dodir čini svaku operaciju jednostavnom.
Umetnute ladice s jednom ili dvije staze mogu se konfigurirati, a sustav pozicioniranja TPS (Patentirani Reepack) omogućuje pakiranje do 6 ladica u dvije linije.

Matrica se puni i istovaruje ladicama s automatskim prijenosom pomoću odgovarajućih hvataljki koje zaključavaju ladice.
Kretanje hvataljki je precizno definirano u HMI-u i zahvaljujući servo motornom pogonu osigurava siguran prijenos napunjenih posuda. Naposljetku, dvostruke trake za automatsko pražnjenje s različitom brzinom omogućuju izlaz iz ladice u jednoj liniji, pogodno za označavanje i vaganje. Širok raspon opreme koja se može dodati opcijama omogućuje jednostavnu integraciju RMR 600 u liniju za preradu hrane.

IN-LINE dizajn omogućuje pristup od 360° svim komponentama stroja i alatima, omogućujući jednostavno održavanje i čišćenje. Konstrukcija za pranje od nehrđajućeg čelika pruža najvišu razinu dezinfekcije.

Dostupan za pakete M.A.P i Vacuum Skin s prethodno oblikovanim ladicama gotovo bilo koje veličine, kvalitete ili oblika.