ReeMaster 800 IN-LINE stroj za visoke performanse.

Stroj prikladan sa širim kalupom od RMR600 tako da može obraditi velike serije. Intuitivni HMI kontroler zaslona osjetljivog na dodir čini svaku operaciju jednostavnom.
Umetnute ladice s jednom ili dvije staze mogu se konfigurirati, a sustav pozicioniranja TPS (Patentirani Reepack) omogućuje pakiranje do 6 ladica u dvije linije. Matrica se puni i istovaruje ladicama s automatskim prijenosom pomoću odgovarajućih hvataljki koje zaključavaju ladice.
Kretanje hvataljki je precizno definirano u HMI-u i zahvaljujući servo motornom pogonu osigurava siguran prijenos napunjenih posuda. Naposljetku, dvostruke trake za automatsko pražnjenje s različitom brzinom omogućuju izlaz iz ladice u jednoj liniji, pogodno za označavanje i vaganje. Širok raspon opreme koja se može dodati opcijama omogućuje jednostavnu integraciju RMR 800 u liniju za preradu hrane. IN-LINE dizajn omogućuje pristup od 360° svim komponentama stroja i alatima, omogućujući jednostavno održavanje i čišćenje. Konstrukcija za pranje od nehrđajućeg čelika pruža najvišu razinu dezinfekcije.

Dostupan za pakete M.A.P i Vacuum Skin s prethodno oblikovanim ladicama gotovo bilo koje veličine, kvalitete ili oblika.