REEPACK je jedan od vodećih proizvođača POTPUNO AUTOMATSKIH strojeva za zatvaranje ladica. Naš cilj je ispuniti zahtjeve kupaca u pogledu kvalitete pladnja i proizvoda za punjenje.
Predlažemo više od 12 modela, bilo kao samostalni stroj ili kao dio potpuno automatizirane linije za pakiranje. Širok izbor potpuno automatskih strojeva za toplinsko zavarivanje koji nude protok od 3 do 240 pakiranja u minuti. Svi strojevi u našem asortimanu imaju mogućnost jednokratnog brtvljenja, modificirane atmosfere (MAP) i pakiranja vakuumske kože (VSP). Paketi se izrađuju brtvljenjem gornjeg filma i prethodno oblikovane ladice zajedno u posebnoj matrici za brtvljenje. Različite vrste materijala prikladne su za različite namjene kao što su PP, PE, PS, C-PET, A-PET, EPP, EPET, karton, Alu itd.

Automatski tray-sealers mogu biti opremljeni različitim modulima i uređajima, kao što su:

• pokretna traka za utovar i istovar ladica,

• automatski denester za ladice,

• uređaj za poklopac koji se kopča,

• automatske dodavače proizvoda,

• mjerni uređaj,

• oznake i koderi,

Asortiman REEPACK-a uključuje strojeve za brtvljenje ladica koji su opremljeni s 2 različita sustava transporta ladica kao što su poluge za guranje ili hvataljke i 3 klase produktivnosti: mala, srednja i visoka učinkovitost.

Većina REEPACK potpuno automatskih strojeva radi samo s električnim izvorom (Eco-line) isključujući bilo kakvu pneumatsku podršku. Električni pogon je idealan sustav u kojem su mobilnost, servisiranje i ušteda energije glavni prioritet.