ReeFlow 300 je Box Motion flow wrapper koji može pakirati teške i velike komade (mesni komadi, perad, sir) u jastuk vrećicu, flow bag, u termoskupljajuće i MAP.

Ova tehnologija pruža fleksibilnost i jamči kvalitetno hermetičko brtvljenje, dostupno s držačem role filma koji se odmotava s gornje i donje strane.

Konstrukcija je u potpunosti od nehrđajućeg čelika i na konzolnom okviru, visok stupanj zaštite u kombinaciji s dizajnom napravljenim za lako rastavljanje dijelova za dezinfekciju, pretvara Reeflow 300 stroj u idealan stroj za pakiranje za vrlo širok raspon primjena u industrija svježe hrane.

Prilagođen korisniku, osmišljen kako bi poboljšao rad i olakšao rad operatera i održavanja, smanjio TCO instalacije (ukupni trošak vlasništva) i povećao povrat vaše investicije smanjenjem troškova održavanja, kao i optimiziranjem vremena promjene i dezinfekcije.

Precizan i fleksibilan, napravljen za rukovanje najrazličitijim proizvodima i materijalima za omatanje. Programabilna logička kontrola (PLC) sinkronizira sve pokrete s transportne trake za punjenje, odmatanje filma i uređaje za zatvaranje.

Opremljen velikim sučeljem zaslona osjetljivog na dodir na ruci poluge za postavljanje svakog pojedinačnog parametra i spremanje do 100 različitih personaliziranih programa. Softver je zaštićen s četiri razine pristupa, svaka s lozinkom.

Ručno punjeni ili integrirani u potpuno automatiziranu liniju za pakiranje, Reepack Reeflow 300 strojevi našim kupcima pružaju operativne troškove najbolje klase.