Automatsko brtvljenje ladica SINGLE DIE-SET
pogodan za zanatsku i industrijsku proizvodnju.

Idealno za pakiranje svježe ili smrznute hrane i gotovih jela u ambijentalnom zatvaranju, modificiranoj atmosferi (MAP) ili vakuumskoj koži (VSP). Ovaj stroj može obraditi bilo koju vrstu materijala, a prikladan je i za medicinske proizvode i industrijske proizvode.

Ulazni transporter s jednom ili više traka. Transport pladnja pomoću gurajućih šipki vođenih s obje strane motornim lancima. Kretanje korak po korak s kontroliranom brzinom za prilagodbu bilo kojoj vrsti ladice, specifičnom proizvodu ili proizvodnom okruženju.

Električno kretanje donje vakuumske komore u kombinaciji s pneumatskim brtvljenjem i rezanjem u gornjem dijelu za najučinkovitiji i najpouzdaniji izlaz pakiranja s najnižim troškovima održavanja na tržištu.

Robusni okvir i struktura od nehrđajućeg čelika za visoku izdržljivost stroja i idealne higijenske uvjete. Ukupna ocjena IP 65.

ReeMatic 150 troši vrlo malo komprimiranog zraka čime vam štedi novac u potrošnji energije i općem održavanju; a time i povećanje povrata ulaganja.